#wijblijvendoorgaan

Overzicht van de handelaars food / non-food die in deze crisis blijven doorwerken!

Bv. horeca waar men terecht kan voor afhaalmaaltijden of die aan huis
leveren, lokale handelaars die goederen opsturen of aan huis leveren,
dienstenbedrijven die doorwerken, ...

MELD JE AAN OP ONZE NIEUWE WEBSITE:

onzeondernemers.online

SETT.design

SETT.design is een startup uit het Leuvense opgestart vanuit het idee een tafel te ontwikkelen zonder vijzen bestaande uit 2 stalenpoten en een tweedelig houten blad. We creëerden een design tafel die makkelijk te (de)monteren alsook op te bergen is.

Als start-up creëerden we ons eerst product, een (de)monteerbare tafel zonder vijzen vervaardigd uit twee sterke materialen: staal en hout. Deze combinatie verzorgt een industriële look mét een warm karakter. De handigheid van de tafel uit zich in het gebruik van 2 planken. Deze twee planken vormen het tafelblad en worden afzonderlijk in of uit de tafelpoten geschoven. We willen vooral inspelen om de hoge opbergbaarheidsfactor van de tafel alsook de verplaatsbaarheid ervan.

We bieden 2 verschillende tafelbladlengtes aan:
- Kleine variant: (160 cm x 90 cm​)

- Grote variant: (220 cm x 90 cm)

De dikte van het tafelblad van beide opties bedraagt 38mm. De hoogte is 75cm wat de standaardhoogte is voor eettafels. Aan beide zijden van de eettafel kunnen bij de kleine variant 2 mensen en bij de grote variant 3 personen zitten (afhankelijk van de breedte van de stoelen). De tafelpoten zijn gemaakt uit staal en zijn gepoedercoat In het zwart.

Het tafelblad bestaat uit twee verschillende planken en is vervaardigd uit multiplex hout met een fineerlaag in eik. Multiplex vangt de krachten die de tafelpoten uitoefenen goed op zodat doorbuiging miniem blijft.

Momenteel is de tafel enkel binnen te gebruiken, op de langere termijn zijn we wel aan het kijken ook een buitentafel te produceren.

De kleine tafel heeft een B2C-catalogusprijs van € 1150 en die van de grote tafel bedraagt € 1250. In het eerste jaar van onze oprichting hanteren we een lanceringsprijs van € 890 voor de kleine variant en € 950 voor de grote variant.

Contact

Geldenaaksebaan 335, 3001 Leuven
Het kopiëren of herpubliceren van inhoud van deze website is ten strengste verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden.

BELANGRIJK: Volg te allen tijde de richtlijnen van de overheid mbt wat wel en niet kan en mag tijdens de coronacrisis!

Hang jij ook graag deze banner aan je zaak?

Klik dan hier.

Zoeken op gemeente
Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®